Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΖΕΣ

ΑΘΗΝΩΝ 2, Deryneia 5380 ,United Kingdom
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΖΕΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΖΕΣ is one of the popular Diner located in ΑΘΗΝΩΝ 2 , listed under Restaurant in Deryneia , Diner in Deryneia , Restaurant Wholesaler in Deryneia ,

Contact Details & Working Hours

More about Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΖΕΣ

Το εστιατόριο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΖΕΣ είναι ένας ατμοσφαιρικός, ζεστός χώρος και από τα πιο παλιά σπίτια του Ιστορικού της Δερύνειας στο οποίο έχουμε δώσει μια νότα μοντέρνας αλλά και ταυτόχρονα αναπαλαιωμένης διακόσμησης. Χαρακτηρίζεται από την ευφάνταστη κυπριακή δημιουργική κουζίνα του, η οποία είναι βασισμένη σε τρία στοιχεία: τα υλικά άριστης ποιότητας, την άρτια παρασκευή και τη δημιουργικότητα.

Η εμπειρία , η φαντασία και η δημιουργικότητα αναζητούν από τη φύση ότι καλύτερο αυτή προσφέρει απλόχερα κάθε εποχή και αυτό εξελίσσεται σε ένα γευστικά άψογο αποτέλεσμα, με πιάτα αγνά, αυθεντικά και δημιουργικά. Γι’ αυτό και το μενού του εστιατορίου αναπροσαρμόζεται κάθε 2 με 3 μήνες, ανάλογα με τα διαθέσιμα εποχικά υλικά.
Πιάτα που παρουσιάζονται στην κλασική συνταγή τους και παρασκευάζονται άψογα και με αδιαπραγμάτευτης ποιότητας υλικά αρχικά ξαφνιάζουν και δίνουν την αίσθηση πως κάποιος τα δοκιμάζει για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος! Πρόκειται για μια κουζίνα που παντρεύει την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα με συστατικά από διάφορα μέρη της Μεσογείου, σε ένα παιχνίδι γεύσης και φαντασίας.

Στο δικό μας μεζέ , βασική αρχή είναι και η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. , διατηρεί τις τιμές του σε χαμηλά επίπεδα, πιστεύοντας ότι το καλό φαγητό είναι καθημερινή και αδιαπραγμάτευτη υπόθεση όλων μας. Επιθυμία των ανθρώπων του εστιατορίου είναι να δημιουργήσουν μια σχέση ζωής με τους πελάτες του, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις γεύσεις τους σε ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις, αλλά κάθε μέρα!

Map of Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΖΕΣ